Cautare

5439 de rezultate pentru "numar telefon relati cu clienti telekom ro" (3.79 secunde)
HotNews.ro Taxa pe lacomie. Cati bani ar putea aduce la buget si ce va insemna asta pentru clienti. ... cum e cu taxa asta in alte tari (Autor:
Probabil cea mai mare categorie din piata produselor de larg consum nealimentare, cu un grad de penetrare de peste 90%, este reprezentata de detergenti.
Pentru a fi eficiente, acestea trebuie abordate cu grija. Chiar daca nu exista o reteta de promovare care poate fi aplicata la toate afacerile, in paralel cu mijloacele clasice de promovare, internetul poate aduce un plus de imagine, pe masura ce creste numarul utilizatorilor.
Zf.ro informeaza:
www.libertatea.ro informeaza: ... Evacuat din vechiul local pe care-l detinea in centrul orasului Ploiesti, pe motiv ca blocul in care functiona este cu bulina rosie, fostul campion mondial WBA la semiusoara a primit in folosinta un alt spatiu.
Mai tineti minte anii de dupa ‘89, cand inca mai persista psihoza cu telefoanele ascultate? Cand cautam cate un circuit electronic in fiecare telefon de acasa?
Craiovenii care au solicitat la inceputul acestui an racordarea la sistemul de alimentare cu gaz metan au ajuns la capatul rabdarii, primele semne ale sezonului rece gasindu-i tot fara flacara la aragaz.
Aceste unitati noi sunt dedicate cu precadere persoanelor fizice si IMM-urilor, fiind deschise in locatii accesibile. ... Raiffeisen Online (internet banking), Raiffeisen Direct (telefon banking), myBanking (mobile banking in colaborare cu Vodafone Romania si Orange).
Cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea comerciala a serviciilor GSM in Romania, Orange Romania a tinut sa le multumeasca clientilor sai constanteni intr-un mod inedit. ... Astfel, Orange da 100 de pachete aniversare pentru cate 10 clienti din fiecare an de activitate.
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
Astfel, alaturi de firmele straine de call center care s-au orientat catre Romania, s-au dezvoltat si afaceri cu capital exclusiv romanesc, care au intrevazut oportunitatile de dezvoltare a acestui tip de externalizare a serviciilor.
Cheltuielile minime cu infiintarea firmei ajung la circa 5.000 de euro, insa ele pot diferi foarte mult, in functie de circumstante.
Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicatii fara renuntarea la numarul sau de telefon va fi tarifata cu 11 euro in cazul companiilor de telefonie mobila si cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixa, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.
Nu s-a intamplat asa, iar in acest timp cei doi soti si o batrana de 84 de ani stateau in casa ca pe un butoi cu pulbere.
Astfel, teoretic, o persoana din sase de pe suprafata Pamantului are un telefon mobil. ... Anul in curs se preconizeaza ca va fi unul si mai benefic din punctul de vedere al unitatilor vandute, cu o crestere estimata intre 10 si 15%.
Frenezia iPhone creata in jurul celui mai asteptat telefon al ultimilor ani, continua. Ultimele sondaje estimeaza ca numarul doritorilor unui astfel de telefon a ajuns la suma de 19 milioane. ... cea cu stocare flash de 4 GB la pretul de 499$, sau cu 8 GB la 599$.
Carol Bartz, directorul general al Yahoo!, a fost con¬cediata prin telefon de Roy Bostock, presedintele consiliului de administr¬a¬tie al companiei, dupa un mandat de doi ani si jumatate marcat de stagnarea ac¬tiunilor si de distantarea de partenerul din China, Alibaba, transmite Reuters.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Presedintele CJ, Eugen Durbaca, a acceptat sa vorbeasca despre sedinta Consiliului in care 5 proiecte au picat, iar conflictul cu Alianta a devenit vizibil. ... Ea primea telefon. De fapt era cineva in sala care raporta tot timpul la telefon si-i spunea ce sa faca.
Liberalul Eugen Nicolaescu a sustine insa ca, dincolo de scrisoare, Teodor Melescanu a fost amenintat in mod "ordinar" la telefon de catre presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com